i Inredning, Mammaliv, Vardag

Hej från vår soliga lägenhet

Solen lyser in och värmer upp lägenheten genom fönsterrutorna. Jag har hört rykten om att det är väldigt kallt därute men vi har mest varit isolerade här hemma de senaste dagarna. Fast idag var vi faktiskt ute en sväng och lekte på gården så det där sista var inte helt sant. Jag kände att vi var tvungna att få lite luft och det var ändå ingen annan ute och lekte i kylan idag.

Lillasyster åkte på någon form av magsjuka i lördags. Det har inneburit fler maskiner tvätt än vad jag kan räkna men vi andra har än så länge klarat oss. (Peppar, peppar och ta i trä och allt sådant man ska säga…). Så även om vi alla mår bra nu så gäller ju 48 timmars friskhet för att gå tillbaka till förskolan så vi försöker sysselsätta oss så gott det går här hemma. Nu när alla mår bra måste jag erkänna att det faktiskt är lite mysigt att få vara med barnen de här sista föräldraledighetsdagarna. Tanken är ju att jag börjar jobba på torsdag då det är 1 mars så det är verkligen nedräkning nu.

Igår var det nästan full förskoleverksamhet här hemma. Förutom matlagning, städning och tvätt så drog vi fram vattenfärger och målade teckningar. Vi spelade också boll, cyklade inomhus, klädde ut oss och tog ett långt bad. Så mycket man kan hinna med! Men det var ändå lite skönt att lämna lägenheten en stund idag.

När vi kom in så sov Lillasyster och sedan fixade vi lite mat. Det är ju inte helt enkelt att göra saker som vi alla tycker är kul men jag och Storebror tog fram våra kameror. Det är ju något som vi båda gillar att pyssla med en stund. Med hans hjälp och med självutlösare så tog vi lite bilder till det här inlägget bland annat. Så skönt att ljuset börjar komma tillbaka! Och växterna sätter också fart när solen letar sig in.

soliga lägenhet

soliga lägenhet

jennyjenny

soliga lägenhet

jennyjenny

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Belysning till fotografering

Belysning till fotografering

Skrivet den 8 december, 2017

skräp i ögat

Skräp i ögat, pannkakor och tulpaner

Skrivet den 31 januari, 2019

Listan om mig jennyjenny

Listan om mig

Skrivet den 19 september, 2017

Föregående inläggStorebror 3,5 år 
Nästa inläggFörsta dagen på jobbet

3 Kommentarer

 1. Jessica
  6 år ago

  Härliga foton 🙂 Håller alla tummar och tår att ni alla ska få vara friska nu inför jobb- och förskolestart!!

  Reply
  1. JennyJenny
   6 år ago

   Ja, visst är han duktig min lille fotograf? 😉 Hade ju varit lite tråkigt att börja med Vabb det första man gör men samtidigt väldigt svårt att styra 🙂

   Reply
 2. Jessica
  6 år ago

  Vi får hoppas på det bästa 🙂 Men det blir ju som det blir 😉

  Reply

Kommentera