i Mammaliv, Vardag

Lite av julpyntet på plats

julpyntet

Lagom till första advent så öppnade vi upp den gamla kistan som står i vårt vardagsrum och tog fram allt julpyntet. Bara det som hör till julgranen får vänta lite tills vi kommer närmare jul.

Storebror var väldigt peppad på att ta fram julpyntet. Han har full koll på vad julafton innebär men han gillar också att tända mysiga lampor och ljus och att göra fint med pynt. Sedan kanske hans tålamod inte räckte till att ta fram allt men han var i allafall med och hjälpte oss lite till och från.

När det är så mörkt ute så gör det verkligen skillnad att ha mysigt inomhus. Och gärna med mycket lampor och ljus!

Vår julkaktus (eller novemberkaktus som den kallas ibland) har fått knoppar och någon blomma har till och med slagit ut. Den tillsammans med några amaryllisar sprider lite extra julstämning. Hyacinter vågar jag tyvärr inte köpa hem för där sätter min allergi stopp. Deras doft är lite för stark för att min näsa och mina ögon ska vara nöjda.

julpyntetjulpyntetjulpyntet

Tomten och några julgranskulor får glänsa på hedershyllan bredvid Storebrors förskolepyssel från tidigare år. Sådant måste man ju ha med i julpyntet. julpyntetjulpyntetjulpyntetjulpyntet

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Måndag

Skrivet den 21 december, 2015

Julstämning i november

Julstämning i november

Skrivet den 20 november, 2017

julskyltning NK

Tomten på NK

Skrivet den 19 november, 2019

Föregående inläggLillasyster 19 månader
Nästa inläggBelysning till fotografering

2 Kommentarer

 1. Jessica
  4 år ago

  Så mysigt du/ni julpyntat <3

  Reply
  1. JennyJenny
   4 år ago

   Tack ❤️

   Reply

Kommentera