i Lillasyster - första året, Mammaliv, Vardag

Första stegen

Lillasyster har i veckan tagit sina allra första skakiga steg.  Hon är 11,5 månad gammal nu. Rest sig och gått med möbler som stöd har hon gjort en längre tid och hon har ju även stått stadigt utan att hålla i sig i något men igår vågade hon ta två-tre steg mellan mig och T på egen hand.

IMG_5501juni.jpg

Hon skulle säkert kunna gå mer men hon är lite försiktig när hon inte har någonting att hålla i. Och det är ju skönt att hon tar lite tid på sig och förhoppningsvis är ganska stabil då hon börjar gå ”på riktigt”.

I Spanien så började hon öva sig för då var det plötsligt kul att gå när vi höll henne i händerna. Hon stod också långa stunder på egen hand. Inte det bästa kanske med alla hårda stengolv och stentrappor men hon fixade det fint.

IMG_5489juni

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Ettårskalas

Skrivet den 10 maj, 2017

J 12 veckor 

Skrivet den 29 juli, 2016

Lär sig att sätta sig upp och klappa händerna

Skrivet den 14 februari, 2017

Föregående inläggFödelsedag i Spanien
Nästa inläggFrukosttips

2 Kommentarer

 1. Jessica
  6 månader ago

  Lilla tösen har plötsligt blivit stor <3

  Reply
  1. JennyJenny
   6 månader ago

   Ja, fort går det!

   Reply

Kommentera