i Lillasyster - första året, Mammaliv, Vardag

Första stegen

Första stegen

De allra första stegen är ju något väldigt stort för alla föräldrar. Lillasyster har nu i veckan tagit sina allra första skakiga steg.  Hon är 11,5 månad gammal nu. Hon har rest sig och gått med möbler som stöd en längre tid. Hon har ju även stått stadigt utan att hålla i sig i något ett tag. Men igår vågade hon ta två-tre steg mellan mig och T på egen hand.

Första stegen

Hon skulle säkert kunna gå mer men hon är lite försiktig när hon inte har någonting att hålla sig i. Och det är ju skönt att hon tar lite tid på sig. Förhoppningsvis är hon ganska stabil då hon börjar gå ”på riktigt”.

I Spanien så började hon öva sig för då var det plötsligt kul att gå när vi höll henne i händerna. Hon stod också långa stunder på egen hand. Inte det bästa kanske med alla hårda stengolv och stentrappor men hon fixade det fint.

Tänk! Snart har vi två barn som springer runt och vi vuxna får bli dubbelt så snabb för att springa ifatt dem…

Första stegen

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

J sex månader

Skrivet den 5 november, 2016

Möhippa

Skrivet den 28 maj, 2016

15 månader

Lillasyster 15 månader

Skrivet den 14 augusti, 2017

Föregående inläggFödelsedag i Spanien
Nästa inläggFrukosttips

2 Kommentarer

 1. Jessica
  2 år ago

  Lilla tösen har plötsligt blivit stor <3

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Ja, fort går det!

   Reply

Kommentera