i Mammaliv, Vardag

Vårkväll på gården

Vårkväll på gården

Äntligen har vi haft en fin vårkväll på gården. Söndagens väder har varit väldigt omväxlande så jag trodde knappt att vi skulle ta oss ut med barnen. Det har bjudit på sol, regn, snö och sedan sol igen. Men mot kvällen så var det faktiskt mest sol och Lillasyster ville gärna testa en av sina födelsedagspresenter; den rosa cykeln.

Vi klädde på oss, tog barn, cykel och sparkcykel och åkte hissen ner till vår fina gård. Väl där kunde de åka runt, runt så mycket de orkade. Känns lite märkligt att vi har två barn som är så stora att de kan åka runt på egen hand. Jag och T satt mest och tittade på. Det var nog första gången som båda kunde sitta samtidigt när vi haft båda barnen med oss.

Perfekt att barnen fick trötta ut sig lite extra precis innan läggdags och vi vuxna fick ta lite frisk luft under tiden.

Vårkväll på gården

Vårkväll på gården

Vårkväll på gården

Vårkväll på gården

 

Blommor på gården

Medan barnen tävlade med varandra om vem som kunde ta sig från ena sidan gården till den andra snabbast så passade jag på att smyga runt med kameran. Massor av blommor har redan slagit ut. Men det finns knoppar kvar som skvallrar om att nya blommor kommer snart.

Allt grönt och alla fina blommor gör att jag gillar vår innergård så mycket. Under hösten och vintern så är i alla fall inte jag så lockad av att vara ute men nu när solen och värmen kommer så ser jag fram emot många dagar och kvällar på gården igen.

Vårkväll på gården
Vårkväll på gården

Vårkväll på gården

Vårkväll på gården

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Pelargon som vägrar hösten 

Skrivet den 21 oktober, 2016

Palettblad och andra sticklingar

Skrivet den 27 juni, 2018

Balkongen

Skrivet den 22 juni, 2016

Föregående inläggTre år gammal
Nästa inläggKalas för båda barnen

2 Kommentarer

 1. Jessica
  3 år ago

  Åhh vad mysigt! Det är en härligt tid vi har nu med alla vackra blommor som slagit ut och kommer att slå ut. Vi får väl tacka den lite kalla våren för att vi får behålla blomsterprakten lite längre.

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Ja, jag klagar inte på att få njuta av alla blommor. När de väl slagit ut så trillar ju bladen tyvärr så fort.

   Reply

Kommentera