i Vardag

Pelargon som vägrar hösten 


Det börjar bli dags att flytta in växterna från den inglasade balkongen snart. Vissa nätter är det ju riktigt kallt nu och jag vill inte riskera att mina små växter får några frostskador.

Men min pelargon verkar inte vilja gå med på att det är höst nu. Idag har den slått ut med en söt liten blomma och det finns en hel del andra knoppar på väg.

Men trots pelargonens protester så måste jag snarast ta tag i att ge plats åt växterna här inne. Det är inte helt lätt då vi i princip saknar fönster med bra ljus så det är lite trixigt att hålla alla växter vid liv. Att jag undviker blommor och nästan bara har gröna blad-växter underlättar iallafall!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En växande kastanj

Skrivet den 6 april, 2017

Blommor och ny tavla

Skrivet den 5 april, 2017

Än så blommar sommaren

Skrivet den 18 augusti, 2017

Föregående inläggFavoriter
Nästa inläggSjöfartsmuseum med barnen

Bli först att kommentera!

Kommentera