i Inredning, Mammaliv, Vardag

Vardagsbestyr

Nu när vi haft möjlighet att utnyttja barnens farmor som barnvakt så har vi försökt göra sådant som är svårt (eller omöjligt) när vi är själva med barnen. Dels har vi ju ägnat tid med varandra men på de dagar då min man varit på jobbet så har jag förutom att städa och sortera faktiskt försökt vila också. Till exempel att hinna öppna en inspirerande inredningstidning som legat oläst (och oöppnad) allt för länge är en stor vardagslyx.

jennyjenny_inredning-13

Jag har extremt svårt för att gå och lägga mig för att sova på dagarna (om jag inte är riktigt, riktigt trött) men jag har försökt koppla av i alla fall. Som att hinna pyssla om mina växter lite grann för att ge dem lite bättre förutsättningar att överleva. Det är sådant som är avkopplande för mig och ger lite mer energi.

jennyjenny_inredning-11

Och när jag dessutom kan höra barnen leka från nedervåningen och veta att de är nöjda och glada så är det ännu lättare att slappna av. Om de skulle sakna mig kan jag bara gå ner men så länge de leker med sin farmor och skrattar så håller jag mig lite för mig själv.m en stund till. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Måndag

Skrivet den 2 maj, 2016

Lite växter här hemma

Skrivet den 23 juli, 2017

Föregående inläggBarnvaktstider
Nästa inläggRenbäddat i sovrummet

4 Kommentarer

 1. Jessica
  3 år ago

  Gott att läsa att du får möjlighet till avkoppling och att ”hinna ifatt” lite med olika saker <3

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Ja, det känns skönt att få den möjligheten. Även om man aldrig hinner allt 😉

   Reply
 2. ljuva julia
  3 år ago

  Vad skönt med den avkopplingen! Jag ska också koppla av och koppla bort, jag har inga barn och ska inte ha några heller, men jag är fri från make och det är rätt gött ibland 😉

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Det går helt klart att jämföra känslan tycker jag 😉 att va ensam hemma o bara göra vad man själv känner för är så skönt oavsett (ibland!) 😉

   Reply

Kommentera