i Graviditet, Inredning, Mammaliv, Vardag

Måndag

K är avlämnad på förskolan och efter det tog jag och T en kopp kaffe innan han skulle åka till jobbet.
För min del så ska jag försöka ta det lugnt idag då jag haft lite ont i magen de senaste dagarna. Gäller ju att passa på de timmar som K är på förskolan för när han är hemma är det full fart.

Jag har i alla fall som mål att hinna med pappersarbete idag (deklaration och bokföring behöver göras), lite städning efter helgen (det blir stökigt så snabbt när man är hemma med en två-åring) och sedan en dusch innan det är dags att hämta hem K.

Bokföringen kommer nog ta en stund för när jag sätter mig för att koncentrera mig så märker jag tydligt att hjärnan inte riktigt är med (trötthet och graviditetsförvirring skyller jag på). Märkte av detta i slutet på jobbet också att det tar så mycket längre tid för mig att tänka och det är lite frustrerande. Men det är ju också en av anledningarna till att det är bra att gå hem ett tag innan beräknad förslossning för dels så gör man inte så bra ifrån sig på jobbet och dels behöver man få lite vila innan de sömnlösa nätterna kommer.

Jag ska i alla fall få i mig lite sen frukost/tidig lunch och sedan försöka förstå alla siffror så att jag kan få ordning i bokföringen.

Bjuder på lite bilder här hemifrån av våra gröna växter (har tyvärr ingen tur med blommande växter). Snart ska de få flytta ut på balkongen men har inte riktigt vågat ta ut dem ännu då det varit så kallt. Hoppas värmen kommer nu!

   

  

  

  

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravid vecka 19

Skrivet den 12 december, 2015

Det där med att handla kläder

Skrivet den 12 februari, 2017

gravid vecka 29

Gravid vecka 29

Skrivet den 20 februari, 2016

Föregående inläggGravid vecka 39
Nästa inläggK 22 månader 

1 kommentar

  1. Evanessè
    3 år ago

    Ja tänk vad folk kan tycka om allt, inte roligt alls!

    Reply

Kommentera