i Graviditet, Mammaliv, Vardag

Onsdag

Näst sista veckan på jobbet och det är fullt upp med möten och att lämna över till kollegor. 

Får i alla fall en paus över lunch. Idag blev det en sushi som jag äter ca en gång i veckan. Alltid vegetarisk sushi med två extra avokado-bitar. 

  Efter jobbet hämtade jag K som vanligt och innan vi gick hem hämtade vi ut hans magmedicin och ett paket som kommit till mig. 

Paketet innehöll två amningstoppar som jag fått tips om ska vara bekväma att till och med sova i. Så de ska med i BB-väskan som snart ska packas så att den är klar. 

   
 
Sedan tog jag hand om disken, rensade i ett skåp ovanför spisfläkten (som var i stort behov av det) och lagade mat tills T kom hem. Hann samtidigt spela fotboll med K, läsa några av hans böcker och leka med bilar. 

Kvällen fortsätter nog i ett lugnare tempo framför TV:n. 😉

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Trött dag 

Skrivet den 13 maj, 2016

Lördag och rosé 

Skrivet den 2 juli, 2016

Amning eller flaskmatning?

Skrivet den 30 januari, 2016

Föregående inlägg"Den perfekta föräldern"
Nästa inläggHel natts sömn 

Bli först att kommentera!

Kommentera