i Mammaliv, Vardag

Hel natts sömn 

Plötsligt hände det igen o K sov hela natten utan att vakna. Dock sover han lite få timmar (tycker jag). Somnade 22 igår efter lite för sent filmtittande och vaknade 7 i morse. Men det var iallafall skönt för mig att få sova utan att springa upp och ner för trapporna, byta blöjor och blanda mjölk. 

Vid halv 8 imorse låg vi under täcket framför Biet Maya på TV:n. Diskmaskinen och tvättmaskinen var igång. Efter att T åkt till jobbet åt vi frukost och sedan satte vi igång med att plocka leksaker och damma. Vi hade lite pauser för legobygge och ritning också. 

Nu har jag lämnat en efter-lunch-sovande K hos pappa T på kontoret och är iväg på egna äventyr men mer om det senare!  

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravid vecka 29

Skrivet den 20 februari, 2016

Storebror snart tre år 

Skrivet den 2 juni, 2017

Sömnen

Skrivet den 30 mars, 2016

Föregående inläggOnsdag
Nästa inläggTidig födelsedagspresent

Bli först att kommentera!

Kommentera