i Mammaliv, Vardag

Helgen så här långt

Igår var det fredag och min föräldralediga dag. T skulle jobba ganska länge på kvällen så hn passade på art stanna hemma lite extra på förmiddagen. Vi hann med en fika på Espresso House och jag fick smaka den nya latten med salted caramel. God men väldigt söt! 

Sedan åkte T iväg till jobbet och jag och K gick hem för att äta lunch och leka en stund. Klockan 14 skulle jag möta upp en mamma för fika så jag gick hemifrån lite tidigare för att se om K ville sova. 

Ibland funkar planeringen och K somnade kvart i två så jag hann fika och prata i ungefär en timme innan han vaknade. Det var jättetrevligt och med på fikan var också en tremånaders bebis. Så kul att prata om först bebistiden och bli påmind. När man är mitt i det så känns det som så lång tid utan sömn m.m men man glömmer faktiskt fort. 

Efter fikan gick vi hem och städade och dammsög sen blev jag trött och hamnade i soffan. T köpte med mat hem som tur var för orken till matlagning var inte jättestor. 

Idag har hela familjen hängt ganska länge på T:s nya kontor. På kvällen gick T ut för att träffa kompisar så K och jag har lekt och läst böcker och nu har han somnat så jag ska passa på att vila jag också. 

 En chai-latte från en av helgens fikor.   

 K har fått en spis från en kompis och han gillar verkligen att laga låtsasmat och bjuda alla. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lillasyster – 9 månader

Skrivet den 7 februari, 2017

Förlossningsberättelse med Storebror

Skrivet den 10 juni, 2017

Lugnet

Skrivet den 25 januari, 2017

Föregående inläggGravid vecka 25
Nästa inläggHotellfrukost

Bli först att kommentera!

Kommentera