i Mammaliv, Vardag

Hotellfrukost

Igår blev det äntligen en sån där helgfrukost ute igen. Denna gång på Hotel Opera. Eftersom jag är ny bloggare och sämst på att ta kort så finns inget att visa 🙂 Men det var en stor frukostbuffé och man kunde dessutom göra egna goda våfflor. Vi satt kvar i nästan två timmar och åt och njöt och lille K höll sig nöjd med  lite småplock från buffén han också. 

På kvällen blev det spelkväll hos oss. Det var ett stort, svårt Star Wars-spel men det var kul. När vi spelade fick K kolla på Daniel Tiger på min mobil så därför finns inga bilder från det heller 😉 

Nu har jag precis landat i soffan efter jobbdag, hämtning av K och handling av mat. Eftersom K slutat sova på förskolan är hans nya vana att däcka i vagnen hem så jag låter honom sova en stund till medan jag vilar några minuter innan det är dags att ta tag i dagens matlagning. 

Måste förresten ta någon magbild snart för det känns som om magen helst plötsligt har växt massor denna helgen. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggHelgen så här långt
Nästa inläggTips efter förlossningen

Bli först att kommentera!

Kommentera