i Tips, Vardag

Tips om julkalender med fina vinster 

Jag skulle vilja tipsa om en julkalender som Emma ( På Smällen) har i år. Det utlovas fina vinster varje dag från och med imorgon och ända fram till jul!

Hon har haft liknande julkalendrar även under tidigare år men i år slår vinstvärdet rekord. Det sammanlagda värdet på alla vinster är 26 502:-! Och alla kan vara med och tävla.

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Soligt

Skrivet den 23 augusti, 2016

Fullt hus

Skrivet den 22 juli, 2016

I väntan på att resa

Skrivet den 7 januari, 2016

Föregående inläggJulpyntandet har börjat 
Nästa inläggJulkalender 

Bli först att kommentera!

Kommentera