i Mammaliv, Vardag

Julpyntandet har börjat 

J och jag samarbetade riktigt bra idag. Hon tog en tupplur på soffan så att jag kunde packa ur väskorna och sätta på en tvättmaskin. Sedan plockade vi undan och dammsög innan vi tog fram julpyntet. J kanske inte var jätteengagerad i själva pyntandet men uppskattade att provsmaka på väl utvalda delar.

När vi hämtat upp K från förskolan så gick vi och handlade och det var så skönt att kunna köpa det som behövdes för några dagar istället för att bara handla det nödvändigaste. För nu funkar hissen!!! Så mycket lättare att göra allt.

Vi handlade bland annat morötter, äpplen, apelsiner, ingefära och grönkål som vi pressade till nyttig juice.


Bilder på julpyntet får jag försöka ta imorgon när det inte är så mörkt i lägenheten men jag försökte fånga lite på bild nu ikväll. När man har en 2,5-åring kan man nämligen inte räkna med att pyntet får stå orört och han har redan bidragit med några egna tillägg 😉

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggInstagram 
Nästa inläggTips om julkalender med fina vinster 

Bli först att kommentera!

Kommentera