i Tips, Vardag

Julkalender 

Under december har jag tänkt göra ett inlägg om dagen som en del i Johanna Kajsons julkalender. I den så har varje dag ett förbestämt tema och de som är med skriver fritt utifrån dessa. Det är tänkt att det ska vara tankeutmaningar såsom olika mål, önskningar och minnen och jag hoppas att det kan bli intressant både för mig men också för er läsare.

Så med start imorgon så kommer det en ”lucka” om dagen. Även om jag inte helt är med på att december börjar redan imorgon… Tiden går lite väl fort tycker jag.

Men om du har blogg eller Instagram så kan du också vara med och göra denna julkalender. Läs mer om hur du gör på Johannas blogg.

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggTips om julkalender med fina vinster 
Nästa inläggLucka nummer 1: vad är din drömbild av julafton? 

2 Kommentarer

 1. Soon-Im
  11 månader ago

  Det är vacker med snö!! men ack så kallt !!
  Jag fattar inte hur du hinner med allt men jag är en tacksam Farmor, jag får ju följa mina barnbarns vardag!!!
  ❤️❤️

  Reply
  1. JennyJenny
   11 månader ago

   Haha. Jag passar på när barnen sover 😉 bilden är från förra vintern. Hoppas det kommer lite snö i år också! ❤️❤️❤️

   Reply

Kommentera