i Vardag

Nya gamla datorn

Min fina man la en hel kväll på att fixa i ordning sin gamla dator så att jag ska kunna använda den till bildredigering, bloggning och massa annat. Har i hela mitt liv bara använt PC  och var länge en motståndare även till I-phone. När det gäller mobilen så fick jag till slut ge mig då min gamla telefon slutade samarbeta och T skaffade en ny I-phone så att jag kunde ärva hans gamla. Nu är jag inne på min andra I-phone och har lärt mig att komma överens med den riktigt bra. Jag tror att det är den övningen som gör att jag ändå har lite lättare att förstå macbooken nu.

Fast lite nytt och svårt är det allt. Dessutom har jag ju varit föräldraledig ett tag och därför inte använt en dator överhuvudtaget. Det går ju att lösa allt via mobilen så det har funkat men när jag sitter och skriver på datorn nu så märker jag hur oerhört mycket fortare och smidigare det går!

Fördelen med mobilen är att den är lättare att jobba med när jag sitter med ett sovande barn i famnen  eller ammar men jag hoppas det ska bli tillfällen att bekanta mig mer med datorn. Det ska bli kul att lära mig lite mer om att redigera bilder också. Det har jag ju hitills också skött via appar i telefonen så jag förväntar mig att det ska bli mycket bättre via datorn! (och kanske lite svårare i början).

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggDet här med amning 
Nästa inläggTorsdag och BVC 

Bli först att kommentera!

Kommentera