i Mammaliv, Vardag

Mexikansk födelsedagsfest

I lördags firade min älskade man sin födelsedag lite i förskott. Han hade bestämt att det skulle vara mexikanskt tema så han hade pyntat hela sin arbetsplats och bjudit in släkt och vänner. Självklart bjöds det på tacos!

Jag och barnen var där under den tidiga kvällen men när de blev lite för trötta så körde vi hem medan festen fortsatte några timmar till in på natten. En jättetrevlig eftermiddag och kväll var det i alla fall!IMG_4610.jpg

IMG_4523

Även om det var massor med spännande att se, gott att äta och fullt med folk att leka med så slog ändå tröttheten till slut även denna lille trötte kille. Han höll sig ändå vaken hela vägen hem i bilen så det fick bli sagor som vanligt i sängen för att komma ner i varv efter en dag full av händelser.

 

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Storebror tre år

Skrivet den 12 juni, 2017

Föregående inläggTillbakablick till sommaren
Nästa inläggStadsbiblioteket med barnen

Bli först att kommentera!

Kommentera