i Mammaliv, Vardag

Tillbakablick till sommaren

Torsdag idag så det får bli en ”Throwback Thursday” till i somras. Tänk att vi till sommaren kommer ha två små barn som vill gå och springa omkring för att upptäcka världen. Lillasyster blir ju ett år i maj och i juni blir Storebror tre år. Tänk att få upptäcka massor med spännande i skogen med de två. 

De här bilderna är från en skogspromenad förra sommaren när vi åkte till en sjö en kväll efter att T slutat jobbet och tog ett snabbt dopp.

Men allra mest spännande var nog att få springa runt fritt utan att behöva akta sig för snabba bilar.

P1110775-2

Jag som är född och uppvuxen i en liten by mitt ute i skogen tycker att det är extra kul att se barn leka i skog och mark precis som jag gjorde när jag var liten. Med lite fantasi är skogen full av leksaker och spännande världar att upptäcka.

P1110761

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggDet där med att ge socker till sina barn
Nästa inläggMexikansk födelsedagsfest

4 Kommentarer

 1. Jessica
  7 månader ago

  Ja det är så viktigt att få vara i naturen som barn och leka och fantisera med allt som finns där. Bättre ”leksaker” finns inte än pinnar, kottar, stenar, mossa, blommor, träd, gräs, etc. Tänker fortfarande på barndomen när jag var ute från morgon till kväll och bara var lycklig 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Ja, och extra plus är att det inte blir någon städning efter lekarna 😉 haha, nä men frisk luft o leka ute är skönt för alla så nu får våren komma!

   Reply
 2. Soon-Im Martinsson
  7 månader ago

  visst är det härligt att kunna springa omkring i naturen!!

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Ja, så skönt 🙂

   Reply

Kommentera