i Mammaliv, Vardag

Gårdagen i bilder 

Efter att ha lämnat K på förskolan så åt T och jag frukost tillsammans innan han skulle åka till jobbet. 


Jag åt lunch med en kollega och före och efter fick jag pausa hemma för att amma J. Sedan var det plötsligt dags att hämta K igen från förskolan. De 5 timmarna han går där går jättefort. 

På vägen hem (som han alltid vill gå själv) stannade vi vid en lekplats. Vi fick först köpa en dricka då jag glömde ta med vatten. 


T ringde och berättade att han skulle sluta tidigare så efter amning av J hemma och klädbyte på K så gick vi ut till fotbollsplanen vid Heden där K fick springa av sig och sparka boll. 


På vägen hem handlade vi mat och när vi kom ut från affären ösregnade det och åskade. Promenaden hem bestod av K som grät tills han fick hålla paraplyet och J skrek hela vägen hem på grund av hunger. 

Men väl hemma så blev det mat och när K hade somnat så tittade vi på lite serier och åt glass. 

Har så mycket planer på vad jag ska hinna under en dag men tycker inte jag hinner något men när jag summerar det så här så hinner vi ju faktiskt med en hel del. Städ och tvätt finns ju kvar tills en annan dag 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Roliga saker att se framemot i veckan 

Skrivet den 24 oktober, 2016

Lite bilder från Blekinge 

Skrivet den 3 september, 2016

Tips om julkalender med fina vinster 

Skrivet den 30 november, 2016

Föregående inläggJ sex veckor
Nästa inläggTorsdag 

Bli först att kommentera!

Kommentera