i Mammaliv, Vardag

God morgon 


Det större barnet tyckte att det var morgon 6:40 idag och att vi skulle sitta med alla mjukisdjur i soffan. 
Det mindre barnet gillar mer att sova. 

Idag är K ledig från förskolan så vi får se vad vi ska fylla dagen med. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Bebisprylar

Skrivet den 21 december, 2015

Tips på mellanmål som barnen älskar

Skrivet den 14 september, 2017

Restaurangbesök med två barn

Skrivet den 27 maj, 2017

Föregående inläggTorsdag 
Nästa inläggKalas

Bli först att kommentera!

Kommentera