i Vardag

Roliga saker att se framemot i veckan 

Måndag idag och ny vecka igen. Helgen har varit lugn härhemma och inga blogginlägg har kommit upp (som ni kanske märkt). Helgerna är ju enda dagarna som T är ledig och därför försöker vi alltid ta vara på den tiden. Vi kanske inte gör så mycket speciellt varje helg men jag har ändå inte ro att sätta mig vid datorn eller telefonen när hela familjen är samlad. Det sparar jag till vardagarna då barnen sover 🙂

Men nu är det som sagt ny vecka och jag har lite olika saker inplanerade att se framemot. Imorgon ska jag äta lunch med en kollega som även är en bra vän men tyvärr så ses vi alldeles för sällan. Speciellt nu när jag är föräldraledig så att vi inte ens springer på varandra på kontoret. Ska bli kul att prata ikapp om allt vi hinner med över lite mat.

På torsdag har jag ytterligare en lunch inbokad med en annan kollega. Henne skulle jag egentligen träffat förrförra veckan men då blev ju jag sjuk…

Till helgen så kommer barnens farmor på besök och stannar i en vecka. Det ska bli kul både för oss vuxna och barnen men jag tror nog att K blir allra gladast över att få ha farmor här. All uppmärksamhet och fokus på honom brukar leda till en glad kille! T och jag ska även försöka passa på att komma ut en liten stund ensamma om lilla J kan gå med på det.

En annan rolig sak som händer i helgen är ett spännande bloggevent som går under namnet ”Må bra under hösten”. Jag är inbjuden tillsammans med ett gäng andra bloggare från Göteborg och det ska bli kul att få träffa en del som jag sett innan men också en hel del nya ansikten. Ser också fram emot intressanta föreläsningar under eventet och jag kommer givetvis att dela med mig av innehållet sedan.

Så nu håller jag tummarna för att jag och barnen håller oss friska så att allt roligt blir av!
En bild på mig och J när vi var på Loppi-eventet för några veckor sedan. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Veckan så här långt

Skrivet den 16 december, 2015

Lördag

Skrivet den 7 januari, 2017

Lär känna mig

Skrivet den 3 september, 2015

Föregående inläggSjöfartsmuseum med barnen
Nästa inläggHöstig måndag 

Bli först att kommentera!

Kommentera