i Mammaliv, Vardag

Höstig måndag 

Vi har haft en fin måndag här hemma. Efter frukost lekte jag och K länge med hans lego. Det var tydligen en bondgård och många hus behövde byggas. Allt med tvätt och städ sparar jag tills imorn när han är på förskolan.


Lagom till lunchdags somnade J så jag och K kunde blanda till en pannkakssmet, steka plättar och äta i lugn och ro!


För första gången på länge så sken solen så vi klädde på oss och gick ut. Vi gick till en ny lite lekplats och K träffade en kompis från gamla förskolan. Tänk att de kom ihåg varandra! De lekte en stund till hon och hennes mamma skulle gå hem och sedan fortsatte jag och K med lekar.


Det tog inte många minuter innan K somnade i soffan efter att vi kommit hem. Gick verkligen inte att hålla honom vaken efter all utelek. Så nu får han sova en liten stund innan jag påbörjar väckningsförsöken.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Barnrumsfixande och lite annat

Skrivet den 12 januari, 2017

Regn och lek 

Skrivet den 1 juli, 2016

Frukost med Läkarmissionen

Skrivet den 22 maj, 2017

Föregående inläggRoliga saker att se framemot i veckan 
Nästa inläggBilder från höstpromenaden

Bli först att kommentera!

Kommentera