i Mammaliv, Vardag

Bilder från höstpromenaden

Igår var jag och K ute och promenerade när det äntligen var lite sol här i Göteborg. Lilla J var såklart också med oss men hon sov så sött i vagnen under tiden som K och jag tittade på löv, hoppade i vattenpölar och lekte massor. Det är så fina färger ute nu och jag passade på att försöka fånga dem på kort innan alla löv blåser av i höststormarna.

 

p1120073

p1110993

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En treårings höstfunderingar

Skrivet den 17 oktober, 2017

en helg i Blekinge

En helg i Blekinge

Skrivet den 24 oktober, 2019

Skogspromenad

Skrivet den 21 mars, 2017

Föregående inläggHöstig måndag 
Nästa inläggVi försov oss

Bli först att kommentera!

Kommentera