i Vardag

Naturen mitt i stan

Naturen mitt i stan

Jag hittade lite bilder från en upptäcktsfärd av naturen mitt i stan. Jag och min familj bor ju mitt i centrala Göteborg men det finns så många grönområden överallt. Just den här dagen var barnens farmor med och vi gick tillsammans upp mot Landala. Efter att ha svängt av på en mindre gångväg kom vi fram till en jättefin utsiktsplats. Det var första gången vi var just där uppe. Det var så klart extra fint att solen lyste på träden med alla sina fina höstfärger.

Naturen mitt i stan

Naturen mitt i stan

Naturen mitt i stan

Naturen mitt i stan

Naturen mitt i stan

Vi vände tillbaka ner mot stan igen och gick mot Trädgårdsföreningen. Lillasyster ville direkt gå mot lekplatsen. Till vår stora besvikelse så var den helt stängd. De höll på att renovera den så förhoppningsvis kommer den att bli ännu bättre så småningom. Men det är ju inte så lätt att förklara för en tvååring! Det slutade med att vi fick gå runt hela lekparken så att hon kunde se att det faktiskt var stängsel för alla ingångar.

Men Trädgårdsföreningen är ju ett kul ställe även utan lekplatsen. Så vi gick runt lite bland buskar och träd. Skönt med massor av frisk luft och sol! Och kul att kunna upptäcka nya platser i sin egen stad.

Naturen mitt i stan

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Snöig helg i Göteborg

Snöig helg i Göteborg

Skrivet den 27 januari, 2019

Lunch och Kulturkalas på en torsdag

Skrivet den 17 augusti, 2017

dinosaurier på universeum

Dinosaurier på Universeum

Skrivet den 17 april, 2019

Föregående inläggFärgglada plättar
Nästa inläggExtra god havregrynsgröt

Bli först att kommentera!

Kommentera