i Mammaliv, Vardag

Vi försov oss

Igår hände något som inte hänt på länge; vi försov oss! När jag vaknade och kollade på klockan var den 8:25. Jag hade ju varit vaken tidigare men lyckats somna om. Så det blev lite bråttom att få på barnen kläder, overaller, mössor och samtidigt klä mig. K fick en banan och lite dricka medan han satt i vagnen och vi hann fram till förskolan fem över nio.

Vi försöker ju begränsa tiden som K sover på dagarna och det i kombination med att det blir allt mörkare på morgonen kanske gör att han sover lite längre. Idag vaknade vi vid 8 och det är ju mycket bättre så slipper vi stressa.

Min planerade lunch igår blev tyvärr inställd men jag vaknade upp med förkylning och ont i halsen så en lugn dag hemma var nog bara bra. När jag sedan hämtade K så frågade jag som vanligt vad han vill göra. Brukar sällan få några svar men igår sa han att han ville till muséet med båtarna och fiskarna.

Jag ringde T för att höra om han ville följa med och det ville han! Så K , J och jag åkte spårvagn till muséet och tittade på fiskar tills T kom och mötte upp oss. Då åkte vi till barnavdelningarna och lekte där tills muséet stängde.

Sedan åkte vi hem för middag och T fixade med ost och kex. En riktigt fin tisdag var det!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

fyra år

Storebror fyra år

Skrivet den 20 september, 2018

Utflykt och fika

Skrivet den 18 januari, 2017

Matlagning 

Skrivet den 12 september, 2016

Föregående inläggBilder från höstpromenaden
Nästa inläggDags igen för...

Bli först att kommentera!

Kommentera