i Mammaliv, Vardag

Dags igen för…

Sjuka barn. Eller än så länge är det ju bara K som är sjuk. Han hade varit lite hängig igår på förskolan sa de när jag hämtade honom och senare på kvällen blev han jättejättevarm! Vi kollade febern och han hade nästan 40 grader, stackaren. Efter lite alvedon så gick febern ner lite men han satt stilla i soffan hela kvällen trots att vi hade gäster hemma (mer om det i ett annat inlägg).

Idag fick såklart K stanna hemma från förskolan och veckans andra planerade lunch fick ställas in. K:s feber har gått lite upp och ner under dagen. Ibland har han varit pigg och ibland har han bara velat ligga i soffan.

Vi har iallafall kommit ut en sväng och handlat men annars mest pysslat hemma. Lekt med lego, ritat och kollat på för mycket barnprogram på TV. Till lunch blev det rester från tacosen igår (notera bilden nedan med smarta lösningen så barn kan äta tacos) och K önskade jordgubbar.  Just nu har han somnat i soffan så därför hinner jag med denna korta uppdatering här.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

K 22 månader 

Skrivet den 3 maj, 2016

Sju saker som är lättare med andra barnet

Skrivet den 11 oktober, 2016

Lördagen i bilder 

Skrivet den 30 oktober, 2016

Föregående inläggVi försov oss
Nästa inläggTacos till middag

Bli först att kommentera!

Kommentera