i Vardag

Tacos till middag

p1120088

Igår när jag var på väg hem med K från förskolan så hörde T av sig och frågade om vi skulle bjuda några vänner på middag. Det är nämligen ett par som var på besök här i Göteborg som är från England och jag hade inte hunnit se dem. Självklart ville jag få chansen att träffa dem och det är dessutom alltid trevligt att äta middag hemma med andra människor. Vi äter ju väldigt sällan på restaurang numera eftersom det lätt blir ganska stökigt kring barnen 😉 Att äta hemma är perfekt där barnen känner sig trygga och har alla sina leksaker och då hinner dessutom vi vuxna prata lite också.

Det kändes lite stressigt då klockan närmade sig tre och de skulle komma till oss klockan sex men efter en snabb överläggning om middagsalternativ så landade det i tacos. Det blir alltid gott och är väldigt lättlagat. Så jag och barnen handlade och sedan gjorde vi en snabbstädning hemma. Tyvärr började ju K att bli sjuk där under eftermiddagen så han somnade en stund på soffan medan jag skar upp grönsaker med J i bärsjalen. Allting blev iallafall klart i tid och det var en väldigt trevlig kväll!

 

p1120083

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lär känna mig

Skrivet den 3 september, 2015

K – 20 månader

Skrivet den 14 februari, 2016

Vaccinering mot mässlingen

Skrivet den 1 augusti, 2017

Föregående inläggDags igen för...
Nästa inläggFebern fortsätter

2 Kommentarer

 1. Mia
  12 månader ago

  Hej Jenny! Kul att vi ses på eventet på söndag 🙂 Här laddar vi för tacos ikväll. Ha det fint!

  Reply
  1. Jenny
   12 månader ago

   Härligt 🙂 Tacos är ju alltid bra, och det är ju fredag!

   Reply

Kommentera