i Mammaliv

Ingen hosta i natt!

  Inatt har jag och K äntligen fått sova bra. Ingen hosta, inget skrik och framförallt inget bärande!  K vaknade bara till för mat ( han dricker ersättningsmjölk på nätterna) och ett blöjbyte. Han vaknade ordentligt klockan 9 och då kom hans farmor in och hämtade honom. 

Det är konstigt hur man vet att egentligen så är det bara en övergående jobbig period med dålig sömn men när man är i den får man ändå tanken att det kommer vara så för alltid. Men glädjen över en bra natt är därför så stor 🙂

K och jag sover i samma säng här. Hemma sover han i spjälsäng i eget rum. Så det är lite ovant o jag vaknar till lite när han rör sig men mest är det bara mysigt. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vardag

Skrivet den 14 september, 2016

Jag och min syster 

Skrivet den 16 november, 2015

Måndag

Skrivet den 9 januari, 2017

Föregående inläggFramme i Spanien
Nästa inläggEn dag på stranden 

Bli först att kommentera!

Kommentera