i Vardag

Framme i Spanien

   

 

Dagen igår startade redan halv fem för min del. Klockan halv sju var vi på Centralstationen i Göteborg och T vinkade av oss. Sedan följde tågresan ner till Kastrup. K sov ca sista halvtimmen på tåget. 

Vid Kastrup mötte vi upp min syster och åt lite lunch efter att vi checkat in bagaget. Och sedan var det dags att gå på planet. Flygresan gick bra trots ett antal blöjbyten och en trött K på grund av den tidiga morgonen. Även på planer somnade han de sista trettio minutrarna. 

Väl framme så följde ungefär en timmes bilfärd från Alicante och sedan var vi framme. 

Natten har varit lite stökig för K:s del (som de ju varit nu en tid på grund av sjukdom). Ibland så vaknar han av hosta och ibland är det täppt näsa som stör. Och andra gånger har jag ingen aning när han illvrålar. Då är det bara att bära och vagga som hjälper. 

Men till slut så sov han iallafall ända till halv tio! Så nästan 12 timmar om man räknar bort alla gånger han vaknat. Och skönt för mig att få lite extra sömn. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggUltraljud
Nästa inläggIngen hosta i natt!

Bli först att kommentera!

Kommentera