i Mammaliv, Vardag

Fredag med lek och mat

Idag är det fredag och det betyder att K inte är på förskolan. Tyvärr har hösten kommit nu även när det gäller vädret. Idag har det varit regn, blåst, sol och åska. Väldigt omväxlande. 

Dagen startade iallafall vid halv åtta med lite morgonmys i soffan. J är så glad när hon får vara nära K och ibland låter han henne vara det också. 


Eftersom vädret inte var så bra för utomhusaktiviteter så gick vi till stadsmuséets barnrum där det finns massor kul att göra och idag var det många andra barn på plats också. 


Efter några timmars lek var både jag och K hungriga så det blev en korv med bröd var från en food truck på Gustav Adolfs torg. Sedan gick vi och handlade lite mat till kvällens middag. 


Vi hade tur och det var uppehåll så när vi kom hem till gården kunde vi leka ute en stund. Trodde K skulle somna sedan när han satt i soffan medan jag förberedde maten men han satt bara stilla framför TV:n och vilade. J hade jag i bärsjalen efter att hon tröttnat på att leka med sina fötter 😉 Nu inväntar vi att T ska komma hem och sen blir det middag 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Sjukdomar

Skrivet den 23 maj, 2016

Lär känna mig

Skrivet den 3 september, 2015

Paket

Skrivet den 2 september, 2016

Föregående inläggOnsdag
Nästa inläggFredagsmaten

2 Kommentarer

 1. Evanesse
  1 år ago

  Stadsmuseét är dags att gå till snart igen 🙂

  Reply
  1. Jenny
   1 år ago

   Ja, tyvärr var en hel förskoleklass där igår (mina öron!) men annars har det alltid varit lugnt o bra där. Perfekt nu när vädret blir sämre när man har lilla bebisen också 🙂

   Reply

Kommentera