i Mammaliv, Vardag

Tvåbarnsförälder 

Klockan nio somnade K och därmed har jag klarat första läggningen själv med två barn. J sov i babynestet så det underlättade ju massor. 

Har faktiskt haft första hela dagen själv med dem också idag då K inte har förskola på fredagar (han går bara tisdag-torsdag). T var hemma och åt middag efter jobbet och skulle sedan möta upp med en vän en stund nu på kvällen. 

Dagen har gått över förväntan. K är ju i någon slags tvåårstrots nu så det är mycket känslosvängningar och testande av gränser. Men det mesta har flutit på fint då J har sovit större delen av dagen så jag har kunnat ägna mig åt K. 

Efter lunch tog jag ut båda en sväng med vagnen så att de skulle sova och sedan hann jag med en dusch och lite vila framför TV:n innan K vaknade. Efter lite mellanmål och lek hemma gick vi till lekparken och sedan var det middagslagning och ätande och sedan läggdags. 

Fullt upp men ändå helt okej med tanke på att dagen började redan 6:40. 


Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

K 22 månader 

Skrivet den 3 maj, 2016

J sex månader

Skrivet den 5 november, 2016

J åtta veckor

Skrivet den 30 juni, 2016

Föregående inläggKalas
Nästa inläggLördag

Bli först att kommentera!

Kommentera