i Graviditet, Inredning, Mammaliv, Vardag

Bygga byrå 

Nu är jag hemma från jobbet och har en mental lista på saker jag vill hinna göra innan det är dags för förlossning. Vila är så klart med på listan men en hel del praktiskt vill jag också få gjort då jag vet hur svårt det blir med en liten bebis sen.

Första saken var att bygga ihop en byrå. Jag handlade den på Ikea förra veckan och utan den kunde jag inte tvätta bebis-kläder för det var fullt i våra garderober och andra byråer. Så igår satte jag igån. Två tvättmaskiner gick medan jag skruvade och skruvade. Tidsåtgången är så svår att uppskatta nu då allting tar längre tid (pga osmidighet, andfåddhet och foglossning) så jag hann inte så mycket mer än det innan det var dags att hämta K på förskolan. 

Idag ska jag städa i vårt ”garderobrum” för T hjälpte mig med lite ommöblering igår så att allt skulle få plats. 

   
 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Sen sist

Skrivet den 17 april, 2016

Fredagshandling & lördagsfrukost

Skrivet den 17 oktober, 2015

Ikea

Skrivet den 5 januari, 2016

Föregående inläggGravid vecka 38
Nästa inläggFörsta utvecklingssamtalet

Bli först att kommentera!

Kommentera