i Graviditet, Mammaliv, Vardag

Barnmorskebesök vecka 38

I onsdags var jag hos barnmorskan. De vanliga testerna togs (vikt, järnvärde, blodtryck, sockervärde, livmoderns mått och barnets hjärtslag) och allt såg bra ut. 

Barnmorskan kände också på magen för att se hur barnet låg och huvudet var nu fixerat. Jag fick också känna på huvudet utanpå magen. 

Sedan sammanfattade vi graviditeten och hon skrev in om det var nått särskilt inför förlossningen som jag ville skulle stå. Det enda var samma som förra gången; att jag är öppen för förslag på smärtlindring m.m. 

Förutom barnmorskebesöket har jag ägnat veckan åt städning och sortering på övervåningen men igår fick K var hemma från förskolan för att vi skulle hälsa på en vän till mig som har en son i K:s ålder. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vår dotter är här 

Skrivet den 10 maj, 2016

Gravid vecka 35

Skrivet den 2 april, 2016

Gravid vecka 38

Skrivet den 24 april, 2016

Föregående inläggFörsta utvecklingssamtalet
Nästa inläggGravid vecka 39

Bli först att kommentera!

Kommentera