i Mammaliv

BVC-besök

 

Igår var vi på BVC för första gången sedan i maj då K hade sin ettårskontroll. Det har var tyvärr inte en rutinkontroll utan jag hade bokat tid för att äntligen få hjälp med K:s mage som länge varit trög och inte blivit bättre trots huskurer och Lactulos-behandlingar.

Nu fick han ett nytt medel i pulverform som ska blandas med vatten och det ska han dricka varje morgon i ca 3-4 månader. Om en månad ska vi utvärdera det på BVC och funkar det bra så ska han som sagt fortsätta så att han slutar vara rädd för att bajsa. För det är det de tror är problemet. Att det har blivit en ond cirkel av hård avföring, smärta och sedan att han håller sig av rädsla och så blir det hårt igen.  Och så vidare…

Men nu ska vi förhoppningsvis lyckas bryta detta så att det blir ordning på magen. Första morgonen med pulverblandningen gick bra och han verkade gilla smaken för allt dracks upp väldigt snabbt. Hoppas det håller i sig!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

J två veckor 

Skrivet den 19 maj, 2016

J 11 veckor 

Skrivet den 23 juli, 2016

J åtta veckor

Skrivet den 30 juni, 2016

Föregående inläggHelg på SPA
Nästa inläggHelgen som gick

Bli först att kommentera!

Kommentera