i Mammaliv, Vardag

J åtta veckor


Nu är J åtta veckor gammal. Vi var på BVC igår och hon vägdes, mättes och fick rota-vaccin (mot en särskild magsjuka). Vikten var 5,58 denna gång och längden 58 cm. 

Hon fortsätter som sagt att växa och kinderna är riktigt tjocka och gosiga nu. Hon gör lite mer ljud, vill ha mycket ögonkontakt och ler ofta. Stunderna som hon är vaken blir längre och längre och går det för lång tid blir hon lite grinig och har lite svårare att somna. Men oftast är hon nöjd och glad och sover gott. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Mors dag

Skrivet den 29 maj, 2017

Sömnen

Skrivet den 30 mars, 2016

J fem månader 

Skrivet den 6 oktober, 2016

Föregående inläggBlekinge
Nästa inläggEn vanlig dag

2 Kommentarer

 1. Fia
  1 år ago

  Mysigt! Kul att se ett bra exempel på hur man kan låta barnen vara med i bloggen utan att avslöja för mycket av dem. Planerar att göra likadant när lilla V i magen föds 🙂

  Reply
  1. Jenny
   1 år ago

   Tack! Ja, skriver ju om vardagen så vore konstigt utan bilder på barnen men väljer (iallafall hittills) att hålla deras ansikten lite dolda. Tycker att alla får göra det som känns rätt för dem men det här känns bra just nu iallafall 🙂 Spännande med barn på väg för dig!

   Reply

Kommentera