i Vardag

Helgen som gick

Det märks att jag har börjat jobba mer nu. Dagarna springer förbi. Tack o lov så är jag helt föräldraledig på fredagarna så att inte allt måste hinnas med under lördag och söndag.

I alla fall ägnades fredagen först åt storhandling. Min planering var att jag och K skulle handla och att ha sedan skulle somna när vi kom hem så jag hann vila och pyssla lite i lugn och ro. Så blev det inte. När vi nästan var framme vid affären somnade han i bilen. Jag kunde lyfta över honom i hans vagn och han fortsatte sova under hela handlingsturen. Jag vågade inte sätta honom i bilen för jag ville inte väcka honom i förtid och riskera en gnällig fredagseftermiddag och kväll så jag hängde kvar i affären och tog en fika.

När han vakande kunde jag äntligen köra hem och packa in matvarorna. Passade på att köra en maskin tvätt och fixade mat åt K och mig. Sen var vi iväg på en snabb after work med mina kollegor.

Lördagen startade med den traditionsenliga frukosten på vårt vanliga café. Denna gång var vi 6 vuxna och lille K. Efter denna mjukstart på dagen följde lite mer tvätt, städ och plock. Kvällen blev väldigt fin då två vänner kom över och spelade monopol. Spelet var inte avslutat förrän halv 1 (med kort paus för läggning av K) men det var helt klart värt lite offrad sömn för en trevlig lördagskväll 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggBVC-besök
Nästa inläggTjejkväll

Bli först att kommentera!

Kommentera