i Mammaliv, Vardag

Första bröllopsdagen

Igår firade jag och min man vår allra första bröllopsdag. Bomullsbröllop kallas det tydligen. Det är 15 år sedan vi träffades för första gången i år och nu är vi tvåbarnsföräldrar, gifta och har växt och utvecklats så mycket under åren som gått. Men jag kan ärligt säga att min kärlek bara blir starkare och starkare och det finns ingen som jag känner mig så trygg med som med min man. Han är verkligen min andra hälft och vi är absolut inte likadana utan två pusselbiltar som kompletterar varandra och passar ihop så att vi blir så mycket starkare tillsammans än var och en för sig.

Firandet av bröllopsdagen kanske kommer att bli lite annorulunda när barnen blivit större men igår blev det koreansk mat som jag förberedde och lagade under dagen när T var på jobbet och när han kom hem ringde han på dörren och stod med vackra röda rosor när jag öppnade. Barnen sprang runt och lekte medan vi åt (de fick äta lite tidigare) och vi hann väl byta några ord med varandra. Men det var ändå fint att fira dagen tillsammans hemma på vårt sätt och det kändes ändå lite speciellt mot en vanlig vardag.

rosor-2rosor-4rosor-3.jpg

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Dop för J

Skrivet den 8 september, 2016

Föregående inläggNystart
Nästa inläggSpanien

3 Kommentarer

 1. lailahogfeldt
  12 månader ago

  Men åhh! Stort Grattis till er! Första bröllopsdagen är speciell <3 Kram!

  Reply
  1. JennyJenny
   12 månader ago

   Tack så jättemycket. Ja, känns ändå speciellt med bröllopsdag 😉 kram!

   Reply
   1. lailahogfeldt
    12 månader ago

    ???

    Reply

Kommentera