i Mammaliv, Vardag

Nystart

Det blev en lite längre bloggpaus än vad jag hade tänkt mig (och än vad jag hade velat). Vi var iväg i tio dagar i Spanien men nu är det faktiskt en vecka sedan vi kom hem.

Barnen har hållt mig sysselsatta. De har varit pigga på dagarna trots att de sovit lite sämre på nätterna. Jag har varit trött, minnet på datorn har varit fullt så jag har inte kunnat redigera bilder, jag har varit på Kapten Röd-spelning och väckts klockan 7 på morgonen, vi har firat vår första bröllopsdag och dagarna har gått i ett het enkelt.

Men jag har funderat över bloggen och bloggandet under tiden som det varit tyst här. Det jag kommit fram till är att jag verkligen saknat att skriva under den här ”pausen”. Jag tycker att det är så roligt att skriva och dela bilder från min vardag här på bloggen. Och det är roligt att se att ni som är inne och läser här blir allt fler. Jag har också funderat en del över vad bloggen ska innehålla och kommit fram till att jag vill fortsätta att dela min vardag, barnens utveckling men också skriva mer om inredning, växter, mat och sådant som också ingår i vardagslivet. Om ni läsare har några fler önskemål eller tips på vad ni vill att jag skriver mer om så tar jag tacksamt emot de tankarna så klart!

Det här får bli ett lite kort inlägg som ett livstecken men inlägg och bilder från Spanien och den senaste veckan är på gång. Vi ska bara få ordning på lite datorstrul och hålla tummarna att barnen sover lite bättre på kvällarna så ska det nog bli full fart här på bloggen igen!

inredning_vaxter-20

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggFredag!
Nästa inläggFörsta bröllopsdagen

2 Kommentarer

 1. Jessica
  11 månader ago

  Välkommen tillbaka till bloggandet! Jag har saknat dina inlägg. Det är så roligt att få möjlighet att följa med i dina och barnens dagar. Hoppas ni haft det riktigt skönt i värmen i Spanien <3

  Reply
  1. JennyJenny
   11 månader ago

   Tack! Känns bra att inläggen uppskattas;) kramar!!❤️

   Reply

Kommentera