i Jenny reser, Vardag

Utbildning i Stockholm

Utbildning i Stockholm

Just nu är jag iväg på två dagars utbildning i Stockholm med jobbet. Jag ställde väckarklockan på halv 6 i morse eftersom tåget mot Stockholm skulle gå redan halv 7. Igår berättade jag för barnen att jag skulle vara borta med jobbet två dagar för att förbereda dem. Lillasyster måste ha tagit till sig vad jag sa. Trots att hon bara är 2,5 år så förstår hon ju så mycket. Jag glömmer det ibland och tänker att hon fortfarande är så liten. Speciellt jämfört med Storebror. Men Lillasyster som vanligtvis brukar sova bra på nätterna gjorde inte det i natt…

Vid 4-tiden så satte hon sig upp i sängen. Hon låg då bredvid mig för jag brukar hämta upp henne till vår säng när hon vaknar på natten. Där sover hon sedan oftast fram tills det är dags att gå upp. Men som sagt så måste hon ha varit orolig för hon satte sig upp och sa att hon inte ville sova mer. Efter att jag hade tittat på klockan sa jag att hon behövde visst sova mer. Då kramade hon om mig så hårt och låg och höll om mig med sina små armar. Hon ville verkligen inte släppa taget och låg och kämpade för att hålla sig vaken.

Till slut somnade hon ändå om. Då var det ca 10 minuter kvar tills väckarklockan skulle ringa och jag fick ligga helt stilla för att inte väcka henne igen. När Lillasystersov djupt smög jag försiktigt upp och var så glad att jag förberett allt kvällen innan. Kläderna låg framme, väskorna stod färdigpackade vid dörren och jag behövde bara klä på mig och viska hejdå till min man. Imorgon kväll är jag tillbaka hemma igen så nu hoppas jag att min man får en smidig nattning och lugn natt där hemma.

Utbildning i Stockholm i två dagar

Nu har jag checkat in på hotellet där jag ska tillbringa natten. Första dagen av utbildningen har gått snabbt då den var fylld av intressant innehåll. Morgondagen kommer antagligen vara likadan. Det är egentligen först nu på kvällen, när jag vet att barnen kommit hem från förskolan, som jag saknar mina små. Och även om det är skönt att ha hotellsängen för sig själv och att det känns lyxigt att kunna kolla på TV och välja program som jag vill så känns det både tomt och ovant. Förra gången jag var här med jobbet så var jag borta i två nätter så den här gången känns i alla fall lite bättre.

Om en stund ska jag äta middag med de kollegor som också är här på utbildning och imorgon har jag en hotellfrukost att se fram emot. Jag har ju varit vaken sedan 4 i morse så förhoppningsvis kommer jag också att kunna sova gott i natt. Nu väntar en lugn stund på hotellrummet för att ladda om batterierna så att jag ska orka vara vaken åtminstone några timmar till.

Utbildning i StockholmUtbildning i Stockholm

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Ett dygn i Stockholm

Skrivet den 13 mars, 2018

weekend i stockholm

En spontan weekend i Stockholm

Skrivet den 9 mars, 2018

tre dagar i Stockholm

Tre dagar i Stockholm

Skrivet den 24 september, 2018

Föregående inläggTräffa tomten på NK
Nästa inläggHemma i Göteborg

Bli först att kommentera!

Kommentera