i Vardag

Hemma i Göteborg

Hemma i Göteborg

Nu är jag hemma i Göteborg sedan några timmar tillbaka. Jag åkte snabbtåget från Stockholm i eftermiddags efter att vi avslutat utbildningsdagarna. Även om jag gick och la mig tidigt igår, sovit helt okej och mest suttit och lyssnat så blir man ändå så trött. Det är ju en massa information som man ska ta in och tåg-resorna bidrar ju också till en viss trötthet.

Det är i alla fall jätteskönt att vara hemma igen, dessutom med en ledig fredag imorgon. När jag öppnade ytterdörren så rusade båda barnen mot mig. Min man hade mat färdig och jag behövde bara sätta mig och äta. Storebror och Lillasyster ville prata med mig,  leka med mig och ha full uppmärksamhet samtidigt.

Efter en stund så blev det ändå dags för tandborstning och god-natt-saga. Tur att jag hann hem till deras nattning ikväll! Nu ska jag snart lägga mig själv i sängen också för det finns som sagt lite brist på energi.

Hemma i Göteborg

Hemma i Göteborg

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggUtbildning i Stockholm
Nästa inläggKaramelliserad banan med glass

Bli först att kommentera!

Kommentera