i Barnen, Lillasyster - första året, Mammaliv, Vardag

J 15 veckor


Det är svårt att hinna med veckouppdateringarna nu så framöver blir det nog månad för månad. Idag blir iallafall J 15 veckor om jag har räknat rätt. Om lite mer än två veckor, den 4 september, ska hon döpas och vi har skickat iväg inbjudningar för ett tag sedan. Det blir samma kyrka och samma präst som med K.

J är verkligen mer vaken nu på dagarna och väldigt nyfiken på det som händer runt henne. Hon har varit med på förskolan nu när K skulle inskolas och hon tittade så nyfiket när han lekte. Hon är oftast glad och ler mycket och ibland får vi även höra hennes skratt. Det kommer allt oftare. Hon jollrar också en hel del med oss. 
När vi är ute och går med vagnen kan hon bli sur om inte suffletten är nedfälld för hon vill ligga och titta på allt runt omkring. Funkar ju om det ej är solsken eller regn och då är hon helnöjd. 

Hon har blivit stark i nyporna och har nypt mig riktigt hårt i armarna några gånger. Det märks också när hon håller i leksaker att greppet är mycket stadigare och hon kan tanden och stoppa i munnen. 

J kan vända sig till sidan själv och det kunde K också vid samma ålder. Det är kul att jämföra med anteckningar från honom för än så länge utvecklas de i samma takt. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Dags igen för…

Skrivet den 27 oktober, 2016

Förlossningsberättelse med Storebror

Skrivet den 10 juni, 2017

En vecka 

Skrivet den 12 maj, 2016

Föregående inläggFörskola 
Nästa inläggHejdå håret

2 Kommentarer

 1. Evanesse
  8 år ago

  Så söt pyjamas, M har likadan 🙂

  Reply
  1. Jenny
   8 år ago

   Vi fick av vänner 🙂 Så ni har bestämt namn nu? Har inte hunnit kolla bloggar så du kanske redan skrivit om det!

   Reply

Kommentera