i Mammaliv, Vardag

Hejdå håret


Som gravid så är det ju vanligt att man inte tappar något hår. Så har det varit för mig båda gångerna men sedan 3-4 månader efter att barnet är fött så ska ett års otappat hår rasa av på en gång. Och nu är J 3,5 och givetvis började jag se tappade hårstrån överallt! 

Hejdå tjocka håret (tjockt iallafall jämfört med mitt vanliga) och hej tunnare hår än någonsin. 

Finns ju inte så mycket att göra tyvärr då håret måste trilla någon gång. Hoppas bara att jag får behålla lite av det 😉 En del tror ju att det är amningen som gör att man tappar håret men det stämmer alltså inte (första barnet fick ju ersättning och jag tappade massor hår även då). 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Bilder från förr

Skrivet den 28 januari, 2016

Gravidlistan

Skrivet den 25 maj, 2017

Gravidyoga

Skrivet den 14 januari, 2016

Föregående inläggJ 15 veckor
Nästa inläggOmplantering 

Bli först att kommentera!

Kommentera