i Graviditet, Mammaliv, Vardag

Lista

  Tänkte sammanfatta veckan så här långt med en plus- och minuslista. Men börjar med det lite tråkigare så att avslutningen på inlägget blir desto bättre. 

Minus:

  • Illamåendet håller i sig på kvällarna. Ungefär vid den tiden som jag lagar mat kommer det och när maten är klar är jag ju inte jättesugen men får försöka äta så gott det går. 
  • När jag stod upp på jobbet häromdagen så kändes det som att nedre ryggen skulle gå av. Känner igen tecknen på foglossning men som så mycket annat så börjar det mycket tidigare i denna graviditeten. 
  • Känner av att mitt tålamod är mycket kortare än det brukar vara. Vet inte om det beror på graviditetshormoner eller trötthet efter nätterna som blivit störda av sjukt barn… Men jag försöker att hålla irritationen inom mig istället för att den ska gå ut över K eller T. 
  • På tal om sjukdomar så verkar det som att lille K har lyckats sprida sina baciller till T och mig. Sjukdomssymptomen kommer krypande. Och K verkar inte märkbart friskare heller. 

Plus:

  • Nästa vecka ska jag och min storasyster åka till K:s farmor och garaget i Spanien. Kul både med lite systertid och värme. 
  • T tar hand om mig och dammsuger ibland, fixar godsaker och går ut med K så jag får vila. 
  • K har somnat om lite lättare på nätterna så jag har inte behövt gå runt och bära på honom. 
  • Jag har fått en hel del nya besökare till bloggen vilket gör det roligare att skriva inlägg. Välkomna! 🙂
Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Fredag

Skrivet den 23 september, 2016

J sju månader

Skrivet den 7 december, 2016

Gravid vecka 14

Skrivet den 7 november, 2015

Föregående inläggBarnsäkra hemmet
Nästa inläggTända ljus

Bli först att kommentera!

Kommentera