i Mammaliv, Vardag

Snö och utflykt

Idag snöar det för andra dygnet i rad här i Göteborg. Fint med ett vitt täcke på marken som lyser upp oväder är inte riktigt lika kallt som för några dagar sedan. 

Igår var K och jag inne hela dagen för att vila. T håller på att flytta sitt kontor till nya lokalen hela helgen så idag tog vi oss faktiskt ut. Efter att ha börjat dagen med ett långt bad så åkte jag och K med till nya lokalen och åt lunch med alla som hjälpte till att flytta. 

K somnade i bilen på vägen hem så nu vilar jag lite medan torktumlaren torkar förmiddagens tvätt. 

När K har vaknat ska jag försöka få på soffklädseln som fick en tvätt häromdagen. Misstänker att det kan ta en stund…

 Nyfiken K tittar på alla flyttkartonger som bärs in.   

Det syns inte riktigt på bilden men det snöar ganska mycket så jag fick skydda K med hans filt. 

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggGravid vecka 23
Nästa inläggSjukstuga

2 Kommentarer

 1. Hanna
  2 år ago

  Åh, Göteborg är så fint när snön har lagt sig 🙂

  Reply
  1. Jenny
   2 år ago

   Ja, man får njuta de få dagarna. Det gråa slasket är inte lika roligt!

   Reply

Kommentera