i Mammaliv, Vardag

Kalaslördag

  Vi började lördagen med den vanliga caféfrukosten. Därefter fick K sova en stund för sedan skulle vi åka på kalas till T:s yngre släktingar. En femåring, elvaåring och trettonåring skulle firas och det bjöds på jättegod brunch med allt man kan önska sig. 

Inga foton blev tagna eftersom jag först njöt av mat medan K blev gullad med av släktingar och sedan sprang jag efter K för att han inte skulle riva huset 😉 Han lekte ändå ganska länge med lego vilket han verkade gilla. 

K mådde iallafall mycket bättre idag men krafterna är inte som vanligt efter en veckas förkylning. Redan strax efter åtta somnade han bredvid mig i soffan (tio är ju annars hans självvalda sovtid). 

Så jag ska göra ett försök att bära över honom till hans säng och sedan checka in oss på flyget som vi ska åka med på måndag (!). K hatar när jag sitter vid datorn eller med telefonen så det gäller att passa på när han sover. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggGravid vecka 14
Nästa inläggPackning och äppelpaj

Bli först att kommentera!

Kommentera