i Vardag

Packning och äppelpaj

Det är delvis vad denna söndag bestått av. Vi har också varit ute en stund med K i det soliga vädret.   Äppelpajen var för att fira T påfars dag. Han är ju världens bästa pappa till K varje dag!

Medan jag rörde ihop pajdegen så rörde K ihop något annat spännande som han sen bjöd på 😉 

 
Packningen är till Spanien-resan och jag har alltid resfeber och ligger och oroar mig för att ha glömt att packa något viktigt…

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggKalaslördag
Nästa inläggUltraljud

Bli först att kommentera!

Kommentera