i Mammaliv, Vardag

Fredagen

Igår jobbade T och sedan var han ute med en kompis på kvällen så jag och K hade en mysig heldag. Är ju föräldraledig på fredagar men fick hoppa in på ett jobbmöte på förmiddagen. K hängde med (tredje gången han är på det stället) och det gick bra. 

Vid lunch gick vi hemåt och handlade på vägen. Sista biten hem somnade K så när jag hade packat upp all mat kunde jag vila i soffan 🙂

Resten av dagen ägnades åt dammsugning, våttorkning och tvätt i kombination med lek och matintag. På kvällen tog vi ett långt bad precis innan K skulle lägga sig. 

  
Jag passade på att prova den nya hudvården som jag skrev om här. När jag tog på kroppsoljan så kändes ingenting (inget kladd) men efter en stund var huden supermjuk! 

När K somnat så kom T hem så det blev lite serier i soffan innan läggdags. 

Men från halv 3 i natt så har K vaknat minst en gång i halvtimmen. Magont misstänker jag. Efter att ha sprungit fram och tillbaka till K:s rum massor med gånger la jag och K mig i soffan och vid 8 i morse ”löste sig” magproblemet 😉

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggFrågelista
Nästa inläggGravid vecka 27

Bli först att kommentera!

Kommentera