i Mammaliv, Vardag

Glad påsk 

  
K sover sin middagslur och jag premiärsitter på vår soliga balkong. I lördags åkte vi till min syster i Helsingborg och fick väldigt god påskmiddag. Båda mina systrar, deras 103-åriga farmor och mina föräldrar var där. 

  
Efter det åkte vi med mina föräldrar hem till dem i Blekinge och stannade ett dygn. K fick vara mycket ute och springa i skogen och på gården. 

   
Vi åkte hem i går eftermiddag. T måste jobba idag trots röd dag och jag har blivit smittad av K:s förkylning med halsont och snuva så ska försöka vila mig frisk inför kortveckan på jobb. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vab-premiär. 

Skrivet den 2 november, 2015

Gravid vecka 38

Skrivet den 24 april, 2016

Besök i palatset Gyengbokgung

Skrivet den 19 oktober, 2017

Föregående inläggGravid vecka 34
Nästa inläggBarnmorskebesök vecka 33

Bli först att kommentera!

Kommentera