i Jenny reser, Mammaliv, Storebror - två år, Vardag

Torrevieja 

Idag åkte vi till staden Torrevieja och gick lite längs med vattnet. Det var riktigt höga vågor! När vi blev hungriga stannade vi och åt lunch på en restaurang vid strandpromenaden och sedan gick vi vidare till ett annat ställe för kaffe och tårta som K var extra sugen på 🙂

Det är nästan exakt ett år sedan jag var här senast med K och min syster. Lilla J låg i magen då. Tittade tillbaka i bloggarkivet på inlägget från den dagen då vi var i Torrevieja. K var så liten då och kunde bara säga några ord. Nu kan han prata i hela meningar och göra sig förstådd när det är något han vill ha eller behöver.  Så fort det går och så mycket som händer hela tiden utvecklingsmässigt!


J tog en tupplur i sjalen. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Namsan Tower

Namsan Tower

Skrivet den 16 oktober, 2017

Utflykt med vespa

Utflykt med vespa i Spanien

Skrivet den 29 april, 2017

Hur man packar med småbarn 

Skrivet den 22 november, 2016

Föregående inläggVespa till Orihuela
Nästa inläggHemma igen 

Bli först att kommentera!

Kommentera