i Mammaliv, Vardag

Vespa till Orihuela

Igår åkte vi på utflykt till Orihuela. T och hans pappa åkte vespa längs med de smala slingriga vägarna medan jag, barnen och T:s mamma åkte i bilen efter. Det var tur att barnen sov i bilen för annars hade de med all sannolikhet blivit väldigt åksjuka.

När vi kom fram till staden så åt vi lite tapas till lunch innan vi vände tillbaka igen. Här är lite bilder från dagen även om de flesta av dem är tagna i faten från bilen.

Där framme skymtar vesporna som vi åkte efter. 

Vi åkte förbi massor av odlingar med apelsinträd, olivträd och spansk landsbygd. 

 

Den här sjön gjorde vi ett stopp vid. Vattnet var tukos-blå-grönt. Svårt att fånga på bild men det var väldigt fint. 

En liten paus på vägen tillbaka. K fick sträcka på benen för att slippa åksjuka och lilla J fick komma upp från bilbarnstolen en stund. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Utflykt med vespa i Spanien

Skrivet den 29 april, 2017

Promenad

Skrivet den 24 november, 2016

Födelsedag i Spanien

Skrivet den 24 april, 2017

Föregående inläggSpanien är kul
Nästa inläggTorrevieja 

Bli först att kommentera!

Kommentera