i Vardag

Lördag i Spanien 

I morgon flyger vi tillbaka till Sverige så vi tillbringade denna mulna lördag med lite utflykter. 

Vi började med ett naturskyddsområde i San Pedro där det finns både saltbassänger och nyttiga lerbad (idag var vi dock inte sugna på bad utan nöjde oss med promenader) 🙂 

    
   
Sedan åkte vi till Torrevieja och åt lunch. K fick glass av en servitör och var helnöjd. Vi passade på att gå längs strandpromenaden så lille K fick springa av sig.  

   
Vi avslutade med att stanna till vid en stor mataffär för att handla det vi ska ta med hem imorn. Och sedan packade vi för flyget går redan 8:50 imorn. 

Ska bli skönt att komma hem till älsklingen!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggGravid i vecka 15
Nästa inläggResan

Bli först att kommentera!

Kommentera